Kies de leervorm die bij jou past

IT-Learning maakt het mogelijk om zelf te bepalen WAT je wil leren, maar ook HOE, WAAR en WANNEER je wil leren. We bieden verschillende leervormen. Ons streven is zo veel als mogelijk maatwerk te bieden. Kies één van onderstaande leervormen of neem contact met ons op om de diverse andere mogelijkheden te bespreken.

Wat, Hoe, Waar, Wanneer wil jij leren?

Met de antwoorden op deze vragen is IT-Learning in staat om een aanbod op maat samen te stellen. We beschikken over een breed assortiment aan IT opleidingen en een breed scala aan leervormen. Denk hierbij aan incompany, virtual classroom, e-learning of ‘blended’ combinaties hiertussen. Tijdens een online demo bespreken we graag de mogelijkheden .

Plan een vrijblijvende Online Demo

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.

Leervorm ZELFSTUDIE

ZELFSTUDIE

Kenmerk van ZELFSTUDIE IT training van IT-Learning is dat je zelfstandig leert gebruik makende van elearning. Deze elearning bestaat bij IT-Learning uit toegang tot de IT-Learning Online Academy met daarin duizenden trainingen. Lees de verdere uitleg.

leervorm incompany

INCOMPANY

Kenmerk van de INCOMPANY IT training van IT-Learning is dat er door een ervaren Nederlandstalige praktijkdocent klassikaal les wordt gegeven op klantlocatie aan een groep medewerkers van hetzelfde bedrijf. Lees de verdere uitleg.

leervorm virtual classroom

VIRTUAL CLASSROOM

Kenmerk van de VIRTUAL CLASSROOM  IT training van IT-Learning is dat er door een ervaren Nederlandstalige praktijkdocent live online les wordt gegeven aan een groep medewerkers van hetzelfde bedrijf. Lees de verdere uitleg.

leervorm blended learning

BLENDED LEARNING

Kenmerk van de BLENDED IT training van IT-Learning is dat het een combinatie is van zelfstudie en klassikaal leren. Het klassikale leren kan zowel incompany op klantlocatie als online middels ons virtual classroom. Lees de verdere uitleg.

ONLINE DEMO

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.