Kies de leervorm die bij jou past

IT-Learning maakt het mogelijk om zelf te bepalen WAT je wil leren, maar ook HOE, WAAR en WANNEER je wil leren. We bieden verschillende leervormen. Ons streven is zo veel als mogelijk maatwerk te bieden. Kies één van onderstaande leervormen of neem contact met ons op om de diverse andere mogelijkheden te bespreken.

Wat, Hoe, Waar, Wanneer wil jij leren?

Met de antwoorden op deze vragen is IT-Learning in staat om een aanbod op maat samen te stellen. We beschikken over een breed assortiment aan IT opleidingen en een breed scale aan leervormen. Denk hierbij aan incompany, virtual classroom, e-learning of ‘blended’ combinaties hiertussen. Tijdens een online demo bespreken we graag de mogelijkheden .

Plan een vrijblijvende Online Demo

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.

leervorm blended learning

Leervorm BLENDED IT training

Kenmerk van de BLENDED IT training van IT-Learning is dat het een combinatie is van zelfstudie en klassikaal leren. Het klassikale leren kan zowel incompany op klantlocatie als online middels ons virtual classroom. Het combineren van deze 2 is ook mogelijk. Wij maken een concreet studieplan. Veelal starten we met een klassikale (online) kickoff sessie. Op maat is zowel de inhoud als de doorlooptijd en het aantal klassikale sessies afgesproken. Dit is mede afhankelijk van het kennisniveau van de groep. In de periodes tussen de klassikale sessies maken de deelnemers het opgegeven huiswerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de IT-Learning Online Academy. Deze ‘blended’ leermethode passen we veelvuldig en met groot succes toe.

Voordeel is dat het wel een concreet opleidingstraject is met diverse geplande klassikale sessies, maar het relatief weinig kostbare werktijd kost ivm. de tussentijdse zelfstudie. Er is alle ruimte om tijdens de diverse contactmomenten vragen te stellen aan de docent. Het betreft echter minder klassikale sessies dan incompany of virtual classroom training waardoor de prijs lager is. De diverse voordelen van alle leervormen worden bij BLENDED IT training gecombineerd.

Het is verstandig om voor de BLENDED IT training te kiezen wanneer er sprake is van een groep van 6 of meer mensen die een ongeveer gelijk kennisniveau hebben. Een groep die het liefste live van een docent les krijgt en de (werk)tijd heeft om tussentijds middels zelfstudie aanvullend te trainen. Om kostbare werktijd te besparen kunnen de (online) klassikale sessies in de avond (vanuit huis) plaatsvinden. Een BLENDED IT training zorgt dat een groep medewerkers tegelijk start en tegelijk klaar is, waarbij de garantie dat ze de benodigde kennis na afloop daadwerkelijk hebben verkregen in hoge mate aanwezig is. Vooral aan te bevelen wanneer de organisatie gezien het belang niets aan het toeval over wil laten, de medewerkers de structuur van een klassikale training wil geven en niet al te veel geld uit willen geven.

Meer info over de andere leervormen vind je HIER.

ONLINE DEMO

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.