Frequently Asked Questions

Onderstaand een overzicht van de veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Bel of mail ons wanneer jouw vraag er niet tussen staat.

Waarom heeft IT-University haar naam gewijzigd in IT-Learning?

Nadat IT-University 12 jaar geleden (oktober 2011) is gestart onder deze naam heeft het ministerie van Onderwijs januari 2024 (!) aangegeven dat we de naam UNIVERSITY niet mogen gebruiken. Dit heeft ons doen besluiten de naam te wijzigen in IT-learning. Naast deze kleine aanpassing is verder alles gebleven bij het oude!

Welke looptijd van de IT-Learning Online Academy kan ik het beste kiezen?

Je maakt die keuze zelf. Gemiddeld doet iemand 2 maanden over het volgen van een training ter voorbereiding op een examen. De meeste IT’ers willen meerdere trainingen volgen. Vandaar dat de 12 maanden licentie de meest verkochte is. Wil je echt maar 1 training volgen dan kun je kiezen voor 3 of 6 maanden. Prijstechnisch is de keus voor de licentie met een looptijd van 24 maanden de verstandigste.

Kun je met een IT-Learning Online Academy licentie echt onbeperkt leren?

Ja, dan kan. Nadat je de looptijd hebt gekozen en je bestelling hebt gedaan ontvang je jouw login gegevens. Daarna heb je gedurende de door jou gekozen looptijd onbeperkt toegang tot echt alle content. We vergelijken het vaak met Netflix.

Hoe kan ik zien welke trainingen er allemaal onderdeel zijn van de IT-Learning Online Academy?

Werkelijk duizenden trainingen zijn onderdeel van de IT-Learning Online Academy. Op de website pagina TRAININGSAANBOD hebben we een groot deel van het aanbod onderverdeeld in 12 studierichtingen. Het overzicht is niet volledig en wordt wekelijks uitgebreid. Aanvullend op dit aanbod maken ook veel softskill opleidingen onderdeel uit van het aanbod. Maakt gerust een vrijblijvende online demo afspraak. We kunnen dan precies laten zien of de training(en) die jij zoekt onderdeel zijn van ons brede aanbod.

De training die ik zoek kan ik niet vinden. Wat nu?

Wanneer je de training die jij zoekt niet kan vinden is het verstandig om even contact met ons op te nemen. We kunnen dit dan verder onderzoeken en zelfs contact opnemen met onze content leveranciers.

Ik ben een werkgever en wil meerdere licenties afnemen. Kan dat?

Uiteraard kun je als werkgever / afdelingsmanager meerdere licenties afnemen. We hanteren bij de afname van meerdere licenties ook aangepaste tarieven. Advies is om een online demo afspraak in te plannen zodat we de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Tijdens de online demo kunnen we ook de rapportage mogelijkheden laten zien waarmee je als manager het gebruik van de licenties goed kan managen.
Ook bespreken we dan het op afroep activeren en het wisselen van licenties.

Hoe kan ik de IT-Learning Online Academy bestellen?

Dat kan eenvoudig via deze website. Kies de gewenste looptijd en rond het bestelproces af.

Mijn werkgever betaalt de kosten. Hoe regel ik dat?

Je kan tijdens het bestelproces kiezen voor OVERBOEKING. Vul in de winkelwagen de NAW gegevens van je bedrijf in. Wij versturen vervolgens de factuur. Je kan wel al direct starten.

Hoe snel kan ik starten?

Nadat je jouw licentie(s) hebt besteld ontvang je binnen enkele uren per email jouw login gegevens waarna je direct kan starten.

Verkopen jullie ook losse trainingen?

Het antwoord hangt af van de LEERVORM die je kiest. Voor de leervormen INCOMPANY en BLENDED kunnen we een opleidingstraject aanbieden voor een specifieke training. Omdat deze altijd ‘op maat’ zijn hebben we geen standaard tarieven daarvoor. We hanteren echter wel scherpe tarieven. Dus neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Kan ik bij IT-Learning ook mijn examen afleggen?

Voor het afleggen van één van de vele officiële examens heb je een examenvoucher nodig. Voor de Microsoft examens kunnen wij die leveren. Klik HIER. Voor alle andere examens kunnen die veelal bij PearsonVue worden gekocht. Bij ons kan op factuur worden besteld. Bij PearsonVue niet.
Het daadwerkelijke examen kun je veelal online doen, of je bezoekt één van de vele testcenters in Nederland. Ook dit boek je via de website van PearsonVue.

Stopt de licentie automatisch?

Nee. De licentie stopt niet automatisch. Het betreft een abonnement dat je afsluit. Dit abonnement wordt stilzwijgend verlengd. Uiteraard is opzeggen mogelijk. Conform de algemene voorwaarden dient dit uiterlijk 2 maanden voor de einddatum te geschieden. Dat kan per email. iedere opzegging wordt altijd per email door ons bevestigd.

Help! Ik ben mijn password kwijt / vergeten. Wat te doen?

Wanneer je jouw password kwijt bent kun je eenvoudig een password reset doen. Dit doe je in het login scherm van de IT-Learning Online Academy. Je ontvangt direct op je mailadres een reset email. LET OP! deze email komen soms in je SPAM terecht.

Wat doet de eCoach allemaal?

Iedere cursist krijgt tijdens zijn opleidingstraject een eCoach toegewezen. Dat is een Nederlands sprekend iemand van vlees & bloed. Geen geautomatiseerd proces. Deze eCoach begeleidt je tijdens je opleidingstraject. De eCoach heeft als taak te zorgen dat je opleidingstraject vlekkeloos verloopt. Voor alle zaken kun je – wanneer nodig – je vraag kwijt bij je eCoach via ecoach@it-learning.nl. Vermeld in de email je naam en de opleiding die je volgt.

Hoe werkt de 7 dagen geld terug garantie?

De 7 dagen geld terug garantie werkt heel eenvoudig. Wanneer je binnen 7 dagen nadat jij jouw login gegevens hebt ontvangen niet tevreden bent met het geleverde product meld je dat aan ons per email. Zonder discussie crediteren we jouw aankoop. Deze garantie geldt uiteraard alleen voor de IT-Learning Online Academy licenties en niet voor de incompany en blended opleidingstrajecten.

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat te doen?

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, bel ons dan even. Uiteraard kun je ook ons contactformulier gebruiken. Ons streven is om altijd binnen enkele uren te reageren.

IT-Learning Online Academy

Wanneer je als leervorm kiest voor ZELFSTUDIE krijg je altijd toegang tot de volledige content binnen de IT-Learning Online Academy en dus niet één losse training. ALLE content kun je tijdens de gekozen looptijd (3, 6, 12 of 24 mnd) onbeperkt bestuderen. Vergelijkbaar met NETFLIX. Middels een vrijblijvende ONLINE DEMO laten we je graag kennismaken met de IT-Learning Online Academy. LEES MEER en plan een demo.