Kies de leervorm die bij jou past

IT-Learning maakt het mogelijk om zelf te bepalen WAT je wil leren, maar ook HOE, WAAR en WANNEER je wil leren. We bieden verschillende leervormen. Ons streven is zo veel als mogelijk maatwerk te bieden. Kies één van onderstaande leervormen of neem contact met ons op om de diverse andere mogelijkheden te bespreken.

Wat, Hoe, Waar, Wanneer wil jij leren?

Met de antwoorden op deze vragen is IT-Learning in staat om een aanbod op maat samen te stellen. We beschikken over een breed assortiment aan IT opleidingen en een breed scale aan leervormen. Denk hierbij aan incompany, virtual classroom, e-learning of ‘blended’ combinaties hiertussen. Tijdens een online demo bespreken we graag de mogelijkheden .

Plan een vrijblijvende Online Demo

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.

leervorm virtual classroom

Leervorm VIRTUAL CLASSROOM IT training

Kenmerk van de VIRTUAL CLASSROOM  IT training van IT-Learning is dat er door een ervaren Nederlandstalige praktijkdocent live online les wordt gegeven aan een groep medewerkers van hetzelfde bedrijf. In overleg wordt er bepaald wanneer er les wordt gegeven. Dat gebeurt veelal ’s avonds, maar kan ook overdag. De frequentie van de trainingsdagen wordt afgestemd op de wenselijke trainingsbelasting en urgentie. Het betreft maatwerk waarbij ook de inhoud van de IT training volledig wordt afgestemd op het beoogde einddoel en het kennisniveau van de groep.

Voordeel is dat de deelnemers geen reistijd naar de trainingslocatie hebben. Tevens zal de IT training altijd doorgaan. Bij de traditionele klassikale training heb je wel rekening te houden met reistijd en annulering. Voordeel is dat alle deelnemers vanaf hun eigen locatie kunnen deelnemen. Daarmee leent deze leervorm zich uitstekend om in de avond vanuit huis te trainen. Dat scheelt werktijd. Ook zullen als snel de kosten per deelnemer lager zijn dan traditioneel klassikaal leren. Ander groot voordeel is dat er veel ruimte is om praktijkcases uit de eigen organisatie te behandelen. De VIRTUAL CLASSROOM IT training is daarmee een volwaardig alternatief voor traditioneel klassikaal leren, echter met veel meer flexibiliteit en een aanzienlijk lagere prijs.

Het is verstandig om voor de VIRTUAL CLASSROOM IT training te kiezen wanneer er sprake is van een groep van 6 of meer mensen die een ongeveer gelijk kennisniveau hebben. Een groep die het liefste live van een docent les krijgt met niet al te veel huiswerk in eigen tijd. Om kostbare werktijd te besparen kan er in de avond vanuit huis worden getraind. Een VIRTUAL CLASSROOM IT training zorgt dat een groep medewerkers tegelijk start en tegelijk klaar is, waarbij de garantie dat ze de benodigde kennis na afloop daadwerkelijk hebben verkregen in hoge mate aanwezig is. Vooral aan te bevelen wanneer de organisatie gezien het belang niets aan het toeval over wil laten en de medewerkers de structuur van een klassikale training wil geven.

Meer informatie over de andere leervormen vind je HIER.

ONLINE DEMO

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.