Kies de leervorm die bij jou past

IT-Learning maakt het mogelijk om zelf te bepalen WAT je wil leren, maar ook HOE, WAAR en WANNEER je wil leren. We bieden verschillende leervormen. Ons streven is zo veel als mogelijk maatwerk te bieden. Kies één van onderstaande leervormen of neem contact met ons op om de diverse andere mogelijkheden te bespreken.

Wat, Hoe, Waar, Wanneer wil jij leren?

Met de antwoorden op deze vragen is IT-Learning in staat om een aanbod op maat samen te stellen. We beschikken over een breed assortiment aan IT opleidingen en een breed scale aan leervormen. Denk hierbij aan incompany, virtual classroom, e-learning of ‘blended’ combinaties hiertussen. Tijdens een online demo bespreken we graag de mogelijkheden .

Plan een vrijblijvende Online Demo

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.

Leervorm ZELFSTUDIE

ZELFSTUDIE IT training

Kenmerk van ZELFSTUDIE IT training van IT-Learning is dat je zelfstandig leert gebruik makende van elearning. Deze elearning bestaat bij IT-Learning uit toegang tot de IT-Learning Online Academy. De IT-Learning Online Academy bestaat uit ruim 5.000 IT trainingen, aangevuld met heel veel softskill content. Je leert gebruik makende van trainingsvideo’s, ebooks, oefenexamens en vaak ook een oefenomgeving. De IT-Learning Online Academy is 24×7 bereikbaar. Een deel van de content is ook offline beschikbaar gebruik makende van de APP. Je kan kiezen uit een abonnement met een looptijd van 3, 6, 12 of 24 maanden. Gedurende de looptijd heb je onbeperkt toegang tot alle beschikbare content. Alle informatie over de IT-Learning Online Academy vind je HIER.

Voordeel van ZELFSTUDIE is dat je alleen leert wat je nodig heb. Tijdens een klassikale training wordt alles uitgelegd en dus ook wat je al weet. Meer ervaren IT’ers willen zich dan wel eens storen aan een junior IT’ers die met voor hun begrijpelijke vragen zorgen voor een te laag tempo tijdens de IT training. Ander voordeel is het kunnen leren WAAR en WANNEER jou dat het beste past. Dat kan dus zowel binnen als buiten werktijd zijn. Met de manier waarop IT-Learning invulling geeft aan ZELFSTUDIE kan er voor een vast laag bedrag onbeperkt worden geleerd. Het is daardoor mogelijk om voor nog geen 3 euro per dag het kennisniveau op peil te houden.

Het is verstandig om voor de ZELFSTUDIE IT training te kiezen wanneer je toegang wil krijgen tot veel content waarbij je op een kosten efficiënte manier zelf kan bepalen WAT, WAAR en WANNEER je wil leren. Het vraagt wel enige mate van zelfdiscipline. Al is als manager middels de diverse rapportagemogelijkheden wel prima te volgen hoe er gebruik van wordt gemaakt. De Nederlandstalige eCoach begeleid zowel manager als medewerker. Hierbij kan tevens gebruik worden gemaakt van ons Het Nieuwe Leren Manual dat we hebben gemaakt op basis van onze ruim 10 jarige ervaring met deze leervorm. ZELFSTUDIE is de meest gekozen leervorm.

Meer info over de andere leervormen vind je HIER.

ONLINE DEMO

Tijdens een vrijblijvende Online Demo bespreken we graag jouw opleidingswensen en kunnen we direct aangeven met welke van onze leervormen IT-Learning daar op een passende manier invulling aan kan geven. Plan NU je vrijblijvende online demo.