IT-University Online Academy

CISA security elearning

IT-University heeft een ruim aanbod aan SECURITY elearning. Al deze elearning maakt onderdeel uit van de IT-University Online Academy. Wekelijks komt daar nieuwe SECURITY elearning bij. Lees MEER over de IT-University Online Academy of plan een online demo.

CISA security elearning

De vraag naar IT-professionals groeit. Zorg dat jouw CV up to date is en behaal in eigen tijd en tempo de nog missende SECURITY certificering.

Startende IT’er?

Wil je starten met het behalen van een SECURITY certificeringen? Begin dan met het CompTIA Security+ aanbod. Deze certificering is aan te raden voor mensen die weinig SECURITY kennis hebben.

Overzicht SECURITY elearning

IT-University biedt SECURITY elearning in de volgende studierichtingen:

 • CISA
 • CISM
 • CISSP
 • Ethical Hacking
 • Enz.

Zelfstudie

Om een SECURITY certificering te behalen is het niet verplicht om een klassikale training te volgen. Je kunt je op een uitstekende manier op het examen voorbereiden d.m.v. zelfstudie. Via onze IT-University Online Academy wordt het volgen van een training heel eenvoudig.

Door gebruik te maken van onze IT-University Online Academy heb je voor een vast laag bedrag onbeperkt toegang tot duizenden trainingen. Ook bijna alle ICT trainingen maken daar onderdeel van uit. Je bepaalt zelf wat, waar, wanneer en hoe snel je wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tijd en tempo alleen dat deel willen leren wat ze nodig hebben op de momenten dat het past. Deze leervorm vraagt natuurlijk wel om enige zelfdiscipline. Voor slechts 3 euro per dag kun je onbeperkt leren. Lees meer en vraag onze live demo aan.

Incompany

Naast zelfstudie biedt IT-University ook de mogelijkheid van een INCOMPANY training. Leren wordt steeds vaker aangepast aan de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van onze incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van jouw organisatie worden afgestemd.

De incompany training kan zowel op klantlocatie als online plaatsvinden. Overdag als in de avonduren. Zelfstudie en Incompany kunnen ook worden gecombineerd tot een ‘blended’ opleidingstraject. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

VOORDELEN van de IT-University Online Academy

Voor IT-professionals bieden wij het volgende:

 • Snel en overzichtelijk toegang tot je eigen opleidingstraject;
 • Onbeperkt toegang tot duizenden ebooks, video’s en oefenexamens;
 • Kunnen raadplegen van vele Learning Paths;
 • Veel waardevolle Getting Started video’s en New Learning Tips;
 • Uitgebreide rapportage mogelijkheden;
 • Persoonlijke begeleiding door de eCoach;
 • Gratis exemplaar van ons Het Nieuwe Leren Manual.

ALLE SECURITY elearning voor slechts 495 euro per jaar!

Je SECURITY certificering halen kan via onze IT-University Online Academy. Hier krijg je onbeperkt toegang tot álle IT-trainingen. Inclusief de trainingen die nieuw worden toegevoegd. Onze Academy beschikt altijd over de nieuwste trainingen.

Als abonnee maak je onbeperkt gebruik van alle content, trainingsvideo’s, e-books en oefenexamens van o.a. Microsoft, Cisco, VMWare, ITIL en CompTIA. Ook vele development-, projectmanagement- en securitytrainingen zijn onderdeel van de catalogus. Je vindt er vrijwel iedere training die je als IT’er nodig zou kunnen hebben.

Stok achter de deur

Iedere gebruiker van de IT-University Online Academy wordt begeleid door onze eCoach. Deze coach is een natuurlijke persoon en geen geautomatiseerde tool. De eCoach zal jouw voortgang monitoren en hulp aanbieden waar nodig. Hierdoor leer je sneller en vergroot je de kans om de training met succes af te ronden.

Deze vorm van studiebegeleiding is inbegrepen in de prijs!

GRATIS Live Online Demo

Om een nog betere indruk te krijgen van de IT-University Online Academy vraag je eenvoudig een live ONLINE DEMO aan. Zo kun je alles zelf bekijken en worden al je vragen direct beantwoord. Natuurlijk helemaal kosteloos en zonder enige verplichting.

IT-Learning Online Academy

Wanneer je als leervorm kiest voor ZELFSTUDIE krijg je altijd toegang tot de volledige content binnen de IT-Learning Online Academy en dus niet één losse training. ALLE content kun je tijdens de gekozen looptijd (3, 6, 12 of 24 mnd) onbeperkt bestuderen. Vergelijkbaar met NETFLIX. Middels een vrijblijvende ONLINE DEMO laten we je graag kennismaken met de IT-Learning Online Academy. LEES MEER en plan een demo.