Cloud Computing

AZURE opleiding

IT-University heeft een ruim aanbod aan AZURE opleidingen.  Al deze opleidingen maken onderdeel uit van de  IT-University Online Academy. Wekelijks komen daar nieuwe opleidingen bij. Lees MEER over de IT-University Online Academy of plan een online demo.

Microsoft Azure opleiding

Azure is het publieke cloud platform van Microsoft, waarmee je snel en eenvoudig complexe publieke en bedrijfsinterne services en applicaties kunt bouwen, implementeren en beheren.

Steeds meer organisaties maken gebruik van Microsoft Azure. Hiermee groeit de vraag naar IT-professionals met een Microsoft Azure certificering om dit te kunnen ondersteunen. Zorg dat jouw CV up to date is en behaal in eigen tijd en tempo de nog missende Microsoft Azure certificering.

Startende IT’er?

Wil je starten met het behalen van je Microsoft Azure certificeringen? Begin dan met Microsoft Azure Fundamentals. Deze fundamentals certificering is niet verplicht om te starten met andere niveaus, maar wel aan te raden voor mensen die weinig IT-kennis hebben.

De AZ-900 certificering is ook interessant voor medewerkers die geen diepgaande IT-kennis nodig hebben, maar wel een volwaardige gesprekspartner willen zijn.

Associate Opleidingen

Ben je systeem- of netwerkbeheerder en gaat jullie organisatie over naar een Microsoft Azure omgeving? Dan zijn onze Microsoft Azure associate cursussen wat je nodig hebt.

Ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van Microsoft Azure server?  Volg dan onze AZ-104 training.

Neem conbtact met ons op en we adviseren je graag welke Microsoft Azure certificering jij het beste zou kunnen behalen.

Overzicht Microsoft Azure Certificeringen

Al deze trainingen maken onderdeel uit van de IT-University Online Academy en kunnen voor een vast laag bedrag allemaal worden gevolgd.

 • AZ-900 – Azure Fundamentals;
 • AZ-010 – Azure Administration for AWS SysOps;
 • AZ-020 – Microsoft Azure solutions for AWS developers;
 • AZ-030 – Microsoft Azure technologies for AWS architects;
 • AZ-040 – Automating Administration with PowerShell;
 • AZ-104 – Azure Administrator;
 • AZ-120 – Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads;
 • AZ-140 – Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop;
 • AZ-204 – Azure Developer;
 • AZ-220 – Microsoft Azure IoT Developer;
 • AZ-303 – Microsoft Azure Architect Technologies;
 • AZ-304 – Microsoft Azure Architect Design;
 • AZ-305 – Designing Azure Infrastructure Solutions;
 • AZ-400 – Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions;
 • AZ-500 – Microsoft Azure Security Technologies;
 • AZ-600 – Microsoft Azure Stack Hub Operator;
 • AZ-700 – Designing and Implementing Azure Networking Solutions;
 • AZ-800 – Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure;
 • AZ-801 – Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services

Zelfstudie

Om een Microsoft Azure certificering te behalen is het niet verplicht om een klassikale training te volgen. Je kunt je op een uitstekende manier op het examen voorbereiden d.m.v. zelfstudie. Via onze IT-University Online Academy wordt het volgen van een training heel eenvoudig.

Door gebruik te maken van onze IT-University Online Academy heb je voor een vast laag bedrag onbeperkt toegang tot duizenden trainingen. Ook alle Microsoft Azure trainingen maken daar onderdeel van uit. Je bepaalt zelf wat, waar, wanneer en hoe snel je wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tijd en tempo alleen dat deel willen leren wat ze nodig hebben op de momenten dat het past. Deze leervorm vraagt natuurlijk wel om enige zelfdiscipline. Voor slechts 3 euro per dag kun je onbeperkt leren. Lees meer en vraag onze live demo aan.

Incompany

Naast zelfstudie biedt IT-University ook de mogelijkheid van een INCOMPANY training. Leren wordt steeds vaker aangepast aan de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van onze incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van jouw organisatie worden afgestemd.

De incompany training kan zowel op klantlocatie als online plaatsvinden. Overdag als in de avonduren. Zelfstudie en Incompany kunnen ook worden gecombineerd tot een ‘blended’ opleidingstraject. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

VOORDELEN van de IT-University Online Academy

Voor IT-professionals bieden wij het volgende:

 • Snel en overzichtelijk toegang tot je eigen opleidingstraject;
 • Onbeperkt toegang tot duizenden ebooks, video’s en oefenexamens;
 • Kunnen raadplegen van vele Learning Paths;
 • Veel waardevolle Getting Started video’s en New Learning Tips;
 • Uitgebreide rapportage mogelijkheden;
 • Persoonlijke begeleiding door de eCoach;
 • Gratis exemplaar van ons Het Nieuwe Leren Manual.

ALLE Microsoft Azure opleidingen voor slechts 495 euro per jaar!

Je Microsoft Azure certificering halen kan via onze IT-University Online Academy. Hier krijg je onbeperkt toegang tot álle IT-trainingen. Inclusief de trainingen die nieuw worden toegevoegd. Onze Academy beschikt altijd over de nieuwste Microsoft Azure trainingen.

Als abonnee maak je onbeperkt gebruik van alle content, trainingsvideo’s, e-books en oefenexamens van o.a. Microsoft, Cisco, VMWare, ITIL en CompTIA. Ook vele development-, projectmanagement- en securitytrainingen zijn onderdeel van de catalogus. Je vindt er vrijwel iedere training die je als IT’er nodig zou kunnen hebben.

Stok achter de deur

Iedere gebruiker van de IT-University Online Academy wordt begeleid door onze eCoach. Deze coach is een natuurlijke persoon en geen geautomatiseerde tool. De eCoach zal jouw voortgang monitoren en hulp aanbieden waar nodig. Hierdoor leer je sneller en vergroot je de kans om de training met succes af te ronden.

Deze vorm van studiebegeleiding is inbegrepen in de prijs!

GRATIS Live Online Demo

Om een nog betere indruk te krijgen van de IT-University Online Academy vraag je eenvoudig een live ONLINE DEMO aan. Zo kun je alles zelf bekijken en worden al je vragen direct beantwoord. Natuurlijk helemaal kosteloos en zonder enige verplichting.

IT-Learning Online Academy

Wanneer je als leervorm kiest voor ZELFSTUDIE krijg je altijd toegang tot de volledige content binnen de IT-Learning Online Academy en dus niet één losse training. ALLE content kun je tijdens de gekozen looptijd (3, 6, 12 of 24 mnd) onbeperkt bestuderen. Vergelijkbaar met NETFLIX. Middels een vrijblijvende ONLINE DEMO laten we je graag kennismaken met de IT-Learning Online Academy. LEES MEER en plan een demo.